Kreemine kana – šampinjoni kaste

Armsad treenijad!

Taaskord on aeg teiega retsepti jagada. Nimelt tegin seda kastet perekondlikul koosviibimisel , kus antud tagasiside põhjal leian, et seda tasub ka teiega jagada.Tegu on kreemise kana-šampinjoni kastmega, mis on serveeritud tatraga.

Kastme tegemiseks läheb vaja:

  • India pähkli piima
  • 400 ml light kookospiima
  • 1 spl Kaerajahu
  • 1 pakk šampinjoni seeni
  • 1 terve sibul
  • 20 g rasvainet
  • 450 g kanafileed (taimetoitlased võivad teha ilma kanafileeta) asendades selle tofu-kurgi -tomati salatiga
  • Maitsestamiseks: himaalaja soola, vegetat, pipart, tilli

 

Kõrvale keeda tatar. Üks põhjus miks süüa just tatart?

  • Tatras leidub rohkesti B grupi vitamiine ning hästi omastatavaid valke

  1. Lõika kanafiee , seened ning sibul väiesteks tükkideks. Maitsesta
  2. Kuumuta pann ning lisa rasvaine. Prae kõik koostisosad läbi.
  3. Lisa kookospiim 400 ml ning vala lisaks ka India pähkli piim kuni kaste on panni ülemise servani. Lisa maitseaineid
  4. Võta eraldi kruus kuhu paned 1 spl kaerajahu ning segad selle seejärel läbi leige veega.
  5. Lisa segu kastmele nii keera kuumus põhja. Sega samal ajal hoolikalt kastet (puust lusikaga).
  6. Kui kaste hakkab mullitama ning kergelt paksenema tõsta pann pliidilt ning lisa värsket tilli.
  7. Kõrvale võid teha ka valmistada ka salati.
  8. Serveerimisel jälgi taldriku reeglit ning mis kõige olulisem- toitugem oma ainevahetuse põhiselt.

Head katsetamist

Teie personaaltreener

Liina

Kirjuta kommentaar