Kuumsuitsulõhe salat riisi ja õunaga
- 80 g suitsulõhe
- 100 g porgand, mais, hernes (külmutatud segu)
- 100 g keedetud riisi
- 60 g õuna
- 60 g värkset kurki
- 30 g hapukoort 10 %
- 30 g Felixi figuursõprade majoneesi 3 %
- Puhasta lõhe ning prae pannil ilma rasvaineta külmutatud porgand, mais, hernes (küpsevad ilusti vees)
- Tükelda õun ja värske kurk väikesteks kuubikuteks. Sega omavahel kokku riis, õun, kurk, lõhe, juurviljad. Lisa ka koor ja majonees. Sega hoolikalt.
- Maitsesta soovi korral salatimaitseaine ning tilliga.
- Pane salat 10 min külmkappi. Serveeri paari õunaviilu ning paprikarattaga
NB! Pea meeles, et ka maitsva toidu puhul ei tasu kiirustada söömisega. Võta endale aega, et rooga nautida nii väldid ka ülesöömist.
Head katsetamist
Teie Personaaltreener
Liina